Haberler

Beşiktaşlı Futbolcuların Tur Sevinci

Beşiktaşlı futbolcular, İngiltere'nin Liverpool takımını eledikleri UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçının ardından yaptıkları açıklamalarda, yaşadıkları mutluluğu dile getirdi.

Beşiktaşlı futbolcular, İngiltere'nin Liverpool takımını eledikleri UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçının ardından yaptıkları açıklamalarda, yaşadıkları mutluluğu dile getirdi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçtan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan futbolculardan Demba Ba, taraftarın da büyük desteğiyle turu geçtiklerini vurgulayarak, "Takımımla gurur duyuyorum. En fazla da taraftarımla gurur duyuyorum. Gerçekten bize çok büyük fayda sağladılar ve bizi buraya getirdiler. Allah'a şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

Kupanın en zor rakiplerinden birisini elediklerini kaydeden Demba Ba, "Gücümüzü herkese gösterdik. Bundan sonraki turda da kim gelirse gelsin elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

-"Rakiplerin bizden korkacağını düşünüyorum"-

Siyah-beyazlı futbolcu Olcay Şahan da son 16 takımın mücadele edeceği 3. turda hiçbir takımın kendileriyle eşleşmek istemeyeceğini söyledi.

İnançlı çıktıkları maçta hak ederek turu geçtiklerini belirten Olcay, şunları söyledi:

"Deplasmandaki maçta da çok iyi performans göstermiştik. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Onların da desteğiyle 120 dakika yorulmadık, herkes mücadele verdi. Tur atladığımız için çok mutluyuz. Bu turdan sonra kura çekiminde kimsenin bizi istemeyeceğini düşünüyorum. Rakip takımların bizden korkacağını düşünüyorum. O yüzden hangi takım olacağı bizim için fark etmez."

Veli Kavlak da tur sevincini, "İnanılmaz mutluyuz. Biz futbolcular için en büyük başarımız diyebilirim. Bu geceyi kimse unutmayacak. Taraftarımıza ve camiamıza armağan olsun" ifadesiyle dile getirdi.

Siyah-beyazlı futbolcu, teknik direktör Slaven Bilic'in penaltı atışları öncesi takımı saha içinde topladığında kendilerine, "Ne olursa olsun siz benim için kahramansınız. 120 dakika oyunu domine ettik. Artık baskı falan hissetmeyin, ben sizinle gurur duyuyorum" dediğini bildirdi.

Kaynak: AA / Spor

Liverpool Demba Ba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title