Haberler

Beşiktaş Başakşehir'de Uçuyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında bu akşam saat 17.00’da Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında bu akşam saat 17.00'da Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan maçta FIFA kokartlı hakem Barış Şimşek düdük çalacak.

Ligin lideri Beşiktaş, zirvedeki yerini sağlama almak için Akhisar Belediyespor'a karşı alınacak 3 puanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan siyah-beyazlı takım son 3 maçtır kalesini gole kapatırken, ligde 10 karşılaşmada da mağlubiyet yüzü görmedi.

ERSAN VE NECİP YOK

Beşiktaş'ta hafta içerisinde UEFA Avrupa Ligi'nde Skenderbeu ile oynanan maçta sakatlanan stoper Ersan Adem Gülüm ve cezalı olan Necip Uysal, Akhisar Belediyespor'a karşı forma giyemeyecek. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, stoperde Rhodolfo'nun yanında Ersan'ın yokluğunda Tosic'i oynatması bekleniyor. İlk 11'de fazla forma şansı bulamayan Necip'in yerinde ise Atiba - Oğuzhan ikilisi görev alacak. Sakatlığını yeni atlatan Sosa'nın oynayıp oynamayacağı ise belirsiz.

CEZA SINIRINDA 3 FUTBOLCU

Akhisar Belediyespor ile bu akşam oynanacak maç öncesi 3 siyah-beyazlı futbolcu kart sınırında bulunuyor. Oğuzhan, Beck ve Quaresma eğer Akhisar Belediyespor maçında sarı kart görürse Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor deplasmanında oynanacak maçta forma giyemeyecekler.

MUHTEMEL 11

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hafta içerisinde Skenderbeu ile oynanan karşılaşmada ileri uçta görev alan futbolcularının birçoğunda rotasyona gitmişti. Cenk ve Kerim Frei'nin Akhisar Belediyespor maçında tekrar yedek kulübesine çekileceği bildirilirken, siyah-beyazlı teknik adamın Ege temsilcisi karşısına şu muhtemel 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor:

"Tolga, Beck, Rhodolfo, Tosic, İsmail, Gökhan Töre, Atiba, Oğuzhan, Olcay, Sosa (Quaresma), Gomez."

KARA KARTALLAR, BAŞAKŞEHİR'DE UÇUYOR

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda 6 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş, yenilgi yüzü görmedi. Siyah-beyazlılar bu 6 müsabakada ise 4 galibiyet ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı. Şenol Güneş ve öğrencileri Başakşehir'de geçen hafta Medicana Sivasspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti.

BEŞİKTAŞ KALESİNİ GOLE KAPATTI

Siyah-beyazlılar, hem ligde hem de Avrupa'da toplamda oynadığı 3 maçta kalesinde gol görmedi. Şenol Güneş ve öğrencileri en son ligin 10. haftasında Kasımpaşa ile oynadığı ve 3-3'lük eşitlikle sona eren maçta gol yemişti. Ardından oynanan ligin 11. hafta maçında Bursaspor'u 1-0, evinde Medicana Sivasspor'u da 2-0'lık skorla mağlup eden kara kartallar, Avrupa Ligi'nde de Skenderbeu'yu 2-0'lık skorla eli boş gönderdi ve kalesinde gol görmedi.

15 RESMİ MAÇTA MAĞLUP OLMADI

En son ligin 2. haftasında Trabzonspor'a mağlup olan siyah-beyazlılar, o günden itibaren hem Avrupa Ligi'nde hem de ligde oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmedi. Ligde son 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Şenol Güneş ve öğrencileri, Avrupa'da ise oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlikle sahadan ayrıldı.

AKHİSAR YÜKSELİŞTE

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 12 haftada 22 puanla 5. sırada bulunan Akhisar Belediyespor, son dönemlerde başarılı bir form grafiği yakaladı. Öte yandan Ege temsilcisi ligde oynadığı son 5 maçta sadece 1 mağlubiyet aldı.

MUHTEMEL 11

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmada Ege temsilcisinin siyah-beyazlı takım karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

"Lukac, Ahmet, Douglao, Caner, Kadir, Custodio, Merter, Güray, N'guemo, Sami, Rodallega." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title