Haberler

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Türkiye ekonomik olarak çok şükür birinci ligde play-off'a çıktı. Biz diyoruz ki bu yetmez. Türkiye'nin Süper Lig'e çıkması lazım" dedi.

Kurtulmuş, Ünye ilçesindeki bir restoranda, partililer ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle düzenlenen programda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin devletle milletin bütünleşme sürecini başlatmış, çok mesafe almış, milletin devlete hakim olduğu bir düzeni kurmaya başladığını belirterek, "İnşallah yeni Türkiye dediğimizin özeti de budur. Yeni Türkiye'de devletin hakimi de bu ülkenin sahibi de sadece ve sadece millettir" ifadesini kullandı.

Bu sürecin ve yürüyüşün devam etmesi gerektiğini dile getiren Kurtulmuş, "Bu yürüyüşün kesilmemesi gerekiyor. Birileri Türkiye'nin bu hızlı yürüyüşünde ayağına çelme takmak istiyor. Birileri bu ülkeyi ekonomik olarak problemli bir hale getirmeye çalışıyor. Onların istediği Türkiye şu; ne olsun, ne ölsün. Bize muhtaç olsun ama kendi ayaklarının üzerine de dikilmesin" diye konuştu.

"Türkiye ekonomik olarak çok şükür birinci ligde play-off'a çıktı" diyen Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz diyoruz ki bu yetmez. Türkiye'nin Süper Lig'e çıkması lazım. Birileri de diyor ki 'Eyvah, Türkiye play-off'a kadar çıktı, biraz vuralım kafasına, aşağı insin'. Türkiye'nin ekonomik olarak önünü kesmeye çalışıyorlar. Terörle de aynı şekilde Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyorlar."

"Algı operasyonları"

Kurtulmuş, zaman zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı bazı medya kuruluşlarının algı operasyonların temel nedeninin de bu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Tayyip Erdoğan bir simge isim olarak Türkiye'de halkın içerisinden gelen, kendi tabiriyle ve kendi tarzıyla Kasımpaşa'dan gelen birisi olarak halkın ötekileştirilmiş, bir kenara bırakılmış, itilmiş, kakılmış evlatlarını temsil eden birisi olarak, halkın oylarıyla önce belediye başkanı, arkasından başbakan, arkasından da cumhurbaşkanı oldu. Bu aslında devletle milletin bütünleşme sürecinin en somut göstergesiydi. İşte onun için her vesileyle sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında birtakım algı operasyonları yaparak devlet ve milletin arasını açmaya çalışıyorlar. Milletle cumhurun başkanı olan Cumhurbaşkanı arasında yanlış duyguların gelişmesini sağlamaya çalışıyorlar. Bunlara karşı hep beraber uyanık olacağız."

"1 Kasım'da, 7 Haziran'dan yarım kalan süreç inşallah tamamlanacak"

Numan Kurtulmuş, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nde değinerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"1 Kasım'da, 7 Haziran'dan yarım kalan süreç inşallah tamamlanacak. 1 Kasım'da tek başına güçlü bir iktidar olarak Türkiye'de seçim sonuçlarını alacağız. İnşallah 2 Kasım sabahı sizlerin gayretleri ve oylarıyla Türkiye'de tek başına AK Parti iktidar olacak ve yolumuza devam edeceğiz. Türkiye'deki bu engellerin kaldırılması için 1 Kasım'ın bir fırsat olarak değerlendirileceğini ümit ediyorum. Böyle olursa Türkiye'nin üzerinden hesap yapanlar, Türkiye üzerinden birtakım operasyon yapma fikrinde olanlar, Türkiye'yi köşeye sıkıştırarak eski dönemlere götürmeye çalışanlar böylelikle hevesleri kursaklarında kalacak. Biz 1 Kasım'da milletvekili olalım diye bunu istemiyoruz. Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalsın diye bunu istiyoruz. Türkiye güçlü olarak yoluna devam etsin diye istiyoruz."

Kurtulmuş, konuşmasının ardından bazı vatandaşların sorunlarını dinledi, bazılarıyla ise hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Numan kurtulmuş Ak Parti Türkiye Ünye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title