Haberler

Barca TV'de 3 Saat Arda Turan'ın Başarı Öyküsü Tartışıldı

Güncelleme:

Dünyanın birçok yerinde izlenen Barcelona TV yaklaşık 3 saatlik canlı yayında Arda Turan'ı tartıştı.

Dünyanın birçok yerinde izlenen Barcelona TV yaklaşık 3 saatlik canlı yayında Arda Turan'ı tartıştı.

DHA İspanya temsilcisi Mehmet ÇİFTÇİ ile birlikte sunulan programda Arda Turan'ın futbol hayatı ele alınırken başarı dolu yaşamından kesitler sunuldu. Arda'nın Türk halkı ve Türk futbolu için bir sembol isim olduğu vurgulanan canlı programda Galatasaray'daki futbolu oradan Atletico Madrid'e gidiş öyküsü ve nihayetinde Barcelona'da tamamlanan inancı ve rüyası anlatıldı. Arda'nın Barcelona forması altında başarılı olacağıda hatırlatılan programda en büyük sorunun şimdilik 6 aylık sürede milli futbolcumuzun nasıl bir çalışmaya tabi tutulacağı belirtildi.

Arda Turan başlıklı programda ayrıca futbolcumuzun kısa süre içinde Barcelona taraftarlarında idoli haline geleceğine kimsenin kuşku duymaması istendi. Arda'nın Barcelona forması giymesi ile Türkiye ile Barcelona kenti arasında önemli bir turizm köprüsü kurulacağına işaret edilirken daha şimdiden bunun işaretlerinin alındığı kaydedildi. Türkiye'den özellikle Arda formalarına büyük bir ilginin oluştuğu bu ilginin Barcelona sevgisine dönüştüğü hatırlatıldı. Programda son olarak Arda'nın Barcelona forması giymek için gösterdiği çabanın gerçeğe dönüşmesinin bu ismi Türk çocukları için örnek olmaya başladığı ifade edildi. - Barcelona

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Arda Turan İspanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title