Haberler

Bakkal Bu Kez Kupayı İstiyor

Gençlerbirliği'nde yardımcı antrenör ve teknik direktör olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 kez finalde mücadele eden Mesut Bakkal, bu kez kupayı almak istiyor.

Gençlerbirliği'nde yardımcı antrenör ve teknik direktör olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 kez finalde mücadele eden Mesut Bakkal, bu kez kupayı almak istiyor.

Mesut Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırmızı-siyahlı ekip çeyrek finale kaldıktan sonra göreve geldiğini hatırlatarak, "Benden önce yapılmış bir kupa mücadelesi var. Ekibim önemli maçları geride bırakarak bu noktaya geldi" ifadelerini kullandı.

Lig ve kupayı bir arada götürmeye çalıştıklarını belirten Bakkal, "Rotasyon yaparak, 4-5 oyuncumuzun hem dinlenmesini sağlayacağız hem de antrenman ve maç eksiği olan futbolcularımıza şans vereceğiz. 2-3 günde bir maç oynayacağımız için rotasyon yapmak zorundayız. Rotasyon sakın 'takım kupaya ilgisiz' şeklinde algınlanmasın. Kupada iddialı olduğumuzu söyleyebiliriz.Bursa'dan iyi bir sonuçla dönüp ikinci maç için avantaj yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Bursaspor'un bu sezon Türkiye'de ilk ikiye girebilecek bir futbol oynadığı değerlendirmesini yapan Mesut Bakkal, şunları söyledi:

"Rakibimiz, hocasıyla birlikte sezon başından beri çıkış yapan, oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla benim en beğendiğim takımlardan bir tanesi. Zor maça çıkacağız. Biz de diri ve disiplinli bir ekibiz. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Yardımcı antrenör olarak Gençlerbirliği'nde iki kupa finali oynadım. Bir de teknik direktörlük yaparken penaltılarla kaybettim. Kupada 3 finalim var, İnşallah bu kez de final oynar, kupayı alırız. "

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Mesut Bakkal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title