Haberler

    Arda Turan'ın Paylaştığı Şiir Olay Oldu

    Arda Turan, Instagram'da bir şiir paylaşırken takipçisi milli futbolcuya "Trilyonlar kazanıyorsun söylediğin sözler gariban gibi maşallah" diyerek tepkisini dile getirdi.

    Duygusal kişiliğiyle tanınan ve sosyal medyayı aktif kullanan Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan'ın Instagram hesabından paylaştığı şiir olay oldu.

    Milli futbolcu, Instagram hesabından paylaştığı "Gençliğimi kimse bilmez, sakallarımda çocuk kokusu, ağzımdan ay ışığın fışkırır benim.Ceketimi yağmurlara astığımdan beri tehlikeli şiir okur dünyaya sataşırım ben" şiirle takipçilerine duygusal anlar yaşattı.

    "TRİLYONLAR KAZANIYORSUN..."


    Ancak Arda'nın takipçilerinden biri, milli futbolcuya "Trilyonlar kazanıyorsun söylediğin sözler gariban gibi maşallah" diyerek tepkisini dile getirdi.

    ARDA, LAFIN ALTINDA KALMADI


    Arda ise, bu lafın altında kalmadı ve şu yorumda blundu; "Duygunun maddi bir değeri mi olur kardeş. Seviyoruz işte şarkıları, şiirleri. Sevdiğimizi paylaşıyoruz. Bizi sevenlerle uzak kalmayalım."

    İşte Arda Turan'ın paylaştığı o şiir;

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atletico Madrid Arda Turan Instagram Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title