Haberler

    Ancelotti: İlk Maçın İlk Yarısındaki Futbolu Tekrarlamalıyız

    Ancelotti, düzenlediği basın toplantısında, en iyi takımı sahaya süreceğinin sözünü vererek, "Şartlar eşit gibi ama bu kez evinde oynama avantajımız var. Kulüp, taraftar ve futbolcular için çok önemli bir maç. Bu maçı kazanmak için taraftarımızla aynı heyecan ve hırsa sahibiz. Tek hedefimiz var, o da ilk maçın ilk yarısındaki futbolu tekrarlamak" diye konuştu.

    Sakatlığı bulunan Luka Modric, Gareth Bale ve Karim Benzema'nın yanı sıra sarı kart cezalısı Marcelo'nun Atletico karşısında forma giyemeyeceğinin hatırlatılması üzerine maçla ilgili taktik ve ilk 11 hakkında basının sorularını yanıtsız bırakan İtalyan teknik adam Ancelotti, şu ifadeleri kullandı:

    "Sakatlıklarla yaşamayı öğrenmeliyiz. Bu durum bizi şartlandırmamalı. Her şeyini ortaya koyacak, oynama arzusu yüksek futbolcularımız var. Sakat olanlara değil sağlamlara konsantre olmalıyız. Dünyanın en iyi kadrosuna sahip olduğumuzu düşünüyorum. Oynayabilecek futbolcularımın tamamı, gerek fizik gerek motivasyon açısından en üst düzeydeler. Bundan daha üst bir motivasyon olamaz."

    Ancelotti, Atletico Madrid'in savunma bakımından Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri olduğunu belirtti. Ancelotti, "Bu zamana kadar Atletico'nun defansına karşı çözüm bulmakta zorlandık ama ilk maçın ilk yarısını tekrarlarsak sonuca gidebiliriz. Her açıdan eşit, mücadeleci bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Ne Atletico'nun ne de bizim gol için acelemiz var. Ayrıca çok iyi bir sezon çıkaran Griezmann, Atletico'nun en tehlikeli oyuncularından biri. Onu kontrol etmeliyiz" değerlendirmesinde bulundu.

    Ancelotti, maçın penaltılara kalma olasılığına ilişkin sorusuna "Penaltılar futbolcuların o andaki psikolojileriyle çok fazla bağlantılıdır ama buna hazırız" cevabını verdi.

    Ancelotti ayrıca Modric'in sakatlığından dolayı kendisini suçlayan Hırvatistan Milli Takımı doktoru Boris Nemec'e de "Bu kişi uzaydan gelmiş gibi konuşuyor. Modric'in sakatlığında direkt başka bir futbolcuyla çarpışma var. Bunu önlemek için hiçbir şey yapılamaz" yanıtını verdi.

    Yarın TSİ 21.45'te Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak maç öncesi sağ dizinden sakatlığı bulunan Benzema bugünkü antrenmana da çıkmadı.

    Öte yandan yarınki maç öncesinde Real Madrid'den Sergio Ramos, Fabio Coentrao ve Toni Kroos, Atletico Madrid'den de Fernando Torres, Raul Garcia, Jesus Gamez, Gabi ve Cristian Ansaldi sarı kart sınırında bulunuyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atletico Madrid Carlo Ancelotti Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title