Haberler

Altınordu-Giresunspor Soyunma Odaları Açıklaması

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, evlerinde 1-1 berabere kaldıkları Giresunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Hedefimiz 3 puandı.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, evlerinde 1-1 berabere kaldıkları Giresunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Hedefimiz 3 puandı. İyi bir seri yakalamıştık. Girdiğimiz ilk yarıdaki pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda golü attıktan sonra birtürlü ileri çıkamadık ve baskı yedik. Golü yedikten sonra ikinci golü bulamadık. Beraberlik için üzgünüz. Rakibimiz dirençli bir takım. Önümüzdeki hafta puan kaybımızı deplasmanda telafi etmek istiyoruz. Hakem yüzde yüz bir penaltımızı da vermedi" dedi.

GİRESUNSPOR Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Altınordu saygı duyulacak bir mücadele sergiledi. Genç ve yabancısız kadrosuyla yarışmacı bir performans sergiliyorlar. Onları iyi analiz ettik, daha fazla koşmamız gerektiğini biliyorduk. İlk yarıda daha fazla pozisyona girdik. İkinci yarının başında yediğimiz gol bizi kendimize getirdi ve oyuncularımız sorumluluk alarak golü buldu. Saha ve hava şartları futbolu olumsuz etkiledi. Deplasmanda yenilmezliğimizi sürdürdüğümüz için mutluyuz. Denizlispor maçını taraftarımız önünde kazanıp rahatlamak istiyoruz" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Eroğlu Giresunspor Altınordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title