Haberler

Altay'da Menemen Stadı'nı İstedi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı maçta Kırklarelispor'u yenip kurtuluş meşalesini yakmayı hedefleyen Altay, rakibini Menemen İlçe Stadı'nda ağırlamaya karar verdi.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı maçta Kırklarelispor'u yenip kurtuluş meşalesini yakmayı hedefleyen Altay, rakibini Menemen İlçe Stadı'nda ağırlamaya karar verdi.

Son dönemdeki yağışlar yüzünden ağırlaşan Atatürk Stadı'nın zeminin, yarın oynanacak Karşıyaka- Orduspor maçında iyice bozulmasından endişe eden siyah beyazlılar, Menemen için Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. TFF onayladığı taktirde Altay ligdeki Bugsaşspor ve kupadaki Torku Konyaspor maçlarının ardından 3'üncü kez Menemen'de rakiplerine ev sahipliği yapacak.

Altay'da cezalı Yüksel'in yerine sağ bekte Yiğit'in, Cumhur'un yerine ön liberoda Orhan ya da Gökhan'ın şans bulması bekleniyor. Tedavisi süren Bilal'in forma giyemeyeceğini, hafif sakatlıkları bulunan İsmet ve Furkan'ın oynayabileceğini belirten teknik direktör Yalçın Koşukavak, "Kırklarelispor son iki maçında İnegölspor ve Hatayspor gibi güçlü rakipleri mağlup etti. En zor sınavlarımızdan birine çıkacağız. Artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok" dedi.

Göztepe beraberliğinin 1000'er TL primlerini yatıran yönetim, Gümüşhanespor beraberliği için 500'er TL daha dağıtacak. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırklarelispor Karşıyaka Orduspor Menemen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title