Haberler

Akhisar Belediyespor'a Hücum

Spor Toto Süper Lig'de altın sezonunu yaşayan Akhisar Belediyespor, yaklaşan ara transfer dönemi öncesi 3 büyüklerle yüksek bütçeli Anadolu kulüplerinin ilgi odağı oldu.

Spor Toto Süper Lig'de altın sezonunu yaşayan Akhisar Belediyespor, yaklaşan ara transfer dönemi öncesi 3 büyüklerle yüksek bütçeli Anadolu kulüplerinin ilgi odağı oldu.

Giderek yükselen bir form ve başarı grafiği çizen Akhisar Belediyespor'da geçen sezondan bu yana hakkında çok sayıda transfer haberi çıkan kaptan Güray Vural başta olmak üzere, kaleci Milan Lukac, Brezilyalı stoper Douglao ve Kolombiyalı santrfor Hugo Rodallega için menajerler kanalıyla nabız yoklayan bazı kulüplerin, devre arasında yeşil-siyahlıların kapısını çalmaya hazırladığı öğrenildi.

Geçen sezon devre arasında ve bu sezon başında ismi Galatasaray'la anılan Güray'ın yine listede olduğu öğrenilirken Cimbom'un yeni teknik patronu Mustafa Denizli'nin hem kanatlarda oynayabilme özelliği hem de gol vuruşlarındaki ustalığı nedeniyle sık sık adını telafuz ettiği Rodallega'yı da takımında düşündüğü belirtildi. Kalede sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ın listenin ilk sırasına Lukac'ı yazdığı, Sırp kalecinin Trabzon'un da gündeminde olduğu belirtildi. Savunmada yıldızlaşan Douglao için Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra Kasımpaşa'nın da sırada olduğu bildirildi.

TRANSFERE VİZE YOT

Akhisar Belediyespor yönetimi, devre arası yaklaşırken futbolcularla ilgili transfer haberlerinin takımı olumsuz etkilediğini söylüyor. Başkan Hüseyin Eryükselş, her fırsatta oyuncu satmayı düşünmediklerini, bu tür söylentilerin futbolcuların kafasını karıştırmaktan öteye gitmediğini dile getiriyor.

Ara transferde takviye düşünmediği gibi takımdan hiçbir oyuncunun ayrılmasına izin vermeyeceğini belirten teknik direktör Cihat Arslan ise, "Belki bir iki rötuş yapabiliriz" sözleriyle satıcıdan öte, alıcı olduğunu ifade ediyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Milan Lukac Güray Vural Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title