Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Köseoğlu'ndan, Trabzon Adliyesi'ne Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Adliyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Adliyesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Yomra ve Ortahisar'da sürdürdü. Köseoğlu, Trabzon Adliyesi'nde sırasıyla Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl, Adalet Komisyonu Başkanı Turan Ahmet Taşkaya, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Recep Yılmaz Korkmaz ve Adliye çalışanlarını ziyaret etti.

Yargı camiasından biri olarak Adliye çalışanlarından destek beklediğini belirten Köseoğlu, "Bir toplumda adalet olmazsa ne huzur ne de barış olur, huzur ve barış olmayan bir toplumda sosyo-ekonomik kalkınma olamaz. Adli yargı sisteminde, ceza, hukuk ve icra yargılaması olarak karşılaşılan sorunları ortaya koymaya ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında çözülmesi için çalışacağız. Sorunların takipçisi olacağım" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayşe Sula Köseoğlu Ak Parti Trabzon Yomra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title