Haberler

AK Parti'de Temayül Yoklaması

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yarın milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapılacağını bildirdi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yarın milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapılacağını bildirdi.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için partilerine 91 milletvekili aday adayının başvuru yaptığını belirtti.

11 Şubat'ta başlayan başvuruların 20 Şubat'ta sona erdiğini anımsatan Özden, "66'sı parti binamıza 25'i de genel merkeze başvuru yapan 91 milletvekili aday adayımızla temayül yoklamasını inşallah yapacağız" ifadesini kullandı.

Temayül yoklamasının 28 Şubat Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında Kadir Has Kongre Merkezi Kültür Sanat Salonu'nda yapılacağını belirten Özden, şunları kaydetti:

"Yoklamanın ardından teşkilat mensuplarının oyları, sandıklar açılmadan genel merkeze gönderilecek ve orada değerlendirme yapılacaktır. 7 Nisan tarihinde de adaylarımız inşallah kesinleşecektir. Aday adaylarımızın milletvekili adayı olabilmeleri için yapılacak olan ilk yoklamanın şehrimiz ve memleketimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Teşkilatlarımız kimi istiyorsa onu seçecektir ve adaletli bir yoklama olacaktır."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title